Presidència

Susana Fabregat es reunix amb representants del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana

10/10/2023
  • Ha destacat el compromís per a treballar en accions de prevenció, visualització, formació o lluita contra l'intrusisme

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, s'ha reunit amb representants del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana (COPCV) per a conéixer, en el marc del Dia Mundial de la Salut Mental, els programes que està duent a terme esta institució professional a la província de Castelló.

En la trobada de treball han participat, junt amb Susana Fabregat, la vicedegana 3a del COPCV, Mª Carmen Molés, i la vocal de la Junta, Alba Sebastián. La delegada del Consell ha transmés la “col·laboració del Consell per a abordar la salut mental en tots els vessants”.

Durant la reunió, Fabregat ha donat valor a la necessitat d'“acostar els servicis professionals perquè puguen arribar a totes les poblacions de la nostra província” i treballar perquè la salut mental i el benestar psicològic de la ciutadania siga “una prioritat”.

En esta línia, han incidit en la col·laboració en accions de prevenció, visualització, formació o lluita contra l'intrusisme “per a fer un pas cap avant davant d'una problemàtica que cada vegada afecta més persones i famílies”.