Presidència

La delegada del Consell a Alacant i l'alcalde d'Aspe es reunixen per a tractar les inversions de la Generalitat en el municipi

10/10/2023
La delegada del Consell a Alacant i l'alcalde d'Aspe es reunixen per a tractar les inversions de la Generalitat en el municipi
  • Agustina Esteve i Antonio Puerto mantenen una primera trobada institucional   

La delegada del Consell a Alacant, Agustina Esteve, s'ha reunit este matí amb l'alcalde d'Aspe, Antonio Puerto, una trobada organitzada amb l'objectiu d'abordar les inversions principals de la Generalitat a la ciutat i els projectes que l'Ajuntament asper té previst dur a terme. 

Agustina Esteve ha conegut de primera mà les necessitats del municipi, especialment en matèria d'infraestructures educatives i de servicis socials i, en este sentit, s'ha compromés amb l'alcalde a traslladar-les de manera immediata als departaments corresponents del Consell. 

En la primera visita oficial al municipi després del seu nomenament, la delegada ha destacat l'interés del president de la Generalitat, Carlos Mazón, a millorar i augmentar els servicis que presten els ajuntaments als veïns, així com les dotacions de l'Administració autonòmica a la província d'Alacant.

De la mateixa manera, Agustina Esteve ha donat valor, en la trobada amb l'alcalde, a les primeres mesures aprovades pel Consell, entre les quals ha destacat l'anunci d'un pla específic per a simplificar la burocràcia i els tràmits administratius, una demanda en què el primer edil d'Aspe ha posat l'accent principalment. En la reunió també han participat les regidores Yolanda Moreno i Rosa María Ruiz, i els edils José Vicente Pérez i Daniel Puerto.

Agustina Esteve continua la ronda de contactes iniciada fa un mes amb alcaldes i representants d'entitats socials i econòmiques de la província per a conéixer les necessitats que tenen i traslladar-les al Govern Valencià. 
 

Galeria d'imatges