Presidència

Un grup de docents participa en una jornada especial a la Ciutat de les Arts i les Ciències

13/10/2023
Un grup de docents participa en una jornada especial a la Ciutat de les Arts i les Ciències
  • El Dia del Docent és un servei d’assessorament didàctic per a donar a conéixer les novetats i les activitats escolars

Un grup de docents ha participat en la jornada especial Dia del Docent, organitzada per la Ciutat de les Arts i les Ciències per a este col·lectiu, amb l’objectiu de mostrar-los els recursos i l’oferta didàctica del complex.

Acompanyats per personal de divulgació, han assistit a un taller de Ciència a Escena i han visitat la nova exposició ‘La ciència de Pixar’, a més de gaudir de la projecció Oceans en l’Hemisfèric. Durant la jornada se’ls ha facilitat itineraris i activitats adaptats a cada nivell educatiu i la matèria dels diversos grups escolars.

Les pròximes dates del Dia del Docent seran el 21 d’octubre i el 18 de novembre; les dos jornades ja estan completes. En 2024 se celebrarà una nova activitat el 10 de febrer, i queden places. Les persones interessades s’han d’inscriure primer com a docents en  https://cac.es/web/educacion/ i posteriorment en la icona corresponent a l’activitat Dia del Docent.

Per a més informació, podeu contactar amb el servei d’Atenció a Escolars en el 96 197 46 86 o a través del correu reservas@cac.es.

Galeria d'imatges