Innovació, Indústria, Comerç i Turisme

El Consell aprova un conveni entre Turisme Comunitat Valenciana i la Fundació València Diversitat per a promocionar i difondre els jocs Gai Games

17/10/2023
  • Turisme Comunitat Valenciana aportarà 200.000 euros per a impulsar actuacions de comunicació, promoció i publicitat 

El Consell ha aprovat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Fundació València Diversitat de la Comunitat Valenciana, per a la realització d’accions de promoció i difusió dels jocs Gai Games en 2023.

Turisme Comunitat Valenciana aportarà 200.000 euros mitjançant este conveni per a desenvolupar accions de promoció i difusió del producte turístic dels jocs Gai Games.

En eixe sentit, es posaran en marxa actuacions de comunicació i promoció en el mercat nacional amb campanyes de publicitat complementàries, a més d’accions de conscienciació a escala local i regional, promocions en les principals celebracions del Dia de l’Orgull i en altres esdeveniments esportius/culturals nacionals, a més d’accions promocionals i de màrqueting en línia en el mercat nacional.

També es duran a terme accions de promoció i comunicació en mercats internacionals per mitjà de campanyes en els principals mercats europeus, així com en altres mercats com els Estats Units, Llatinoamèrica i el nord d’Àfrica, entre altres.

A més, mitjançant este acord també es crearan promocions comercials gratuïtes, s’actualitzarà el web Gai Games València i es difondrà a través de les xarxes socials.