Innovació, Indústria, Comerç i Turisme

El Consell col·labora amb Sagunt per a potenciar accions de màrqueting, promoció i producte turístic

17/10/2023
  • Turisme Comunitat Valenciana destina 120.000 euros a través d'un conveni amb l'Ajuntament de la localitat

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Sagunt per a potenciar accions de màrqueting, promoció i producte turístic a la ciutat durant 2023.

Mitjançant este acord, Turisme Comunitat Valenciana destina 120.000 euros perquè l’Ajuntament de Sagunt duga a terme diverses actuacions per a impulsar nous productes turístics, fomentar la promoció turística, a més de diverses accions pel 40é aniversari de Sagunt a Escena.

En concret, a través d’este acord, l’Ajuntament de Sagunt treballa en la promoció de nous productes turístics com ara l’esportiu, a més de promocionar mitjançant diverses campanyes el producte patrimonial industrial.

També es duen a terme accions de promoció amb vídeos promocionals dels diversos productes turístics de la ciutat, així com campanyes de publicitat dirigides al públic que busca la informació cultural a través de les xarxes socials. A més de la promoció publicitària en els festivals Percumon i Més que Murs, o la ruta Urban Art.

Altres accions que recull el conveni són l’assistència a fires nacionals per a promocionar la ciutat de Sagunt, visites guiades, accions de màrqueting de carrer, promoció comercial i diverses actuacions que es van realitzar amb motiu del 40é aniversari de Sagunt a Escena.