Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació

El Consell aprova un increment de 24.062 euros per a les obres de reparació de l’IES Lluís Vives de València

17/10/2023
  • Es tracta d’obres de revestiment del forjat del claustre

El Ple del Consell ha donat el vistiplau a l’increment de la inversió per a l’execució de les obres de revestiment del forjat del claustre de l’IES Lluís Vives de València. Este increment ascendix a 24.062 euros.

L’abril de 2023 es va declarar el règim excepcional d’emergència per a la tramitació de les actuacions per a l’execució de les obres de reparació del revestiment del forjat del claustre de l’edifici situat al carrer de Sant Pau, número 4, de València, que alberga l’IES Lluís Vives, per a garantir l’estabilitat de l’edifici, ja que s’havien detectat deficiències en el forjat del nivell segon, que és el sostre de la planta primera del claustre.

En la inspecció visual dels serveis tècnics es va comprovar l’existència d’algunes fissures i zones amb taques d’humitat a causa de les filtracions d’aigua. Per això es va iniciar una intervenció global en el revestiment inferior del forjat del claustre per a retornar-hi les condicions d’estabilitat, seguretat i estanquitat.

Posteriorment, l’agost d’enguany, la Direcció Territorial de València va justificar la necessitat d’incrementar el pressupost de les obres en 24.062 euros.

L’import inicial per a la realització d’estes obres era de 105.011 euros, però, una vegada iniciades, s’han hagut de modificar algunes de les partides considerades en l’informe inicial per a millorar l’execució dels treballs.