Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport

El Consell aprova un conveni amb Confedecom per a fomentar la cooperació entre federacions esportives

17/10/2023
  • La Generalitat hi destina enguany 250.000 euros 

El Ple del Consell ha autoritzat la renovació del conveni de col·laboració entre la Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport i l’Associació de Federacions Esportives de la Comunitat Valenciana (Confedecom) per a fomentar la cooperació entre federacions esportives en la prestació homogènia de serveis comuns.

Enguany s’hi destina un pressupost de 250.000 euros, 205.000 euros dels quals són per a finançar les despeses de funcionament de l’associació i del Centre de l’Esport, 30.000 euros per a l’adaptació de les pàgines web de les federacions i 15.000 euros per a donar suport als treballs d’assessorament des de Confedecom a les federacions esportives que la integren.

En concret, a través d’este conveni, Confedecom desenvolupa un projecte amb programes i activitats esportives, calendari i objectius previstos, que inclou l’organització de jornades formatives d’àmbit laboral i fiscal, tecnologies en l’esport modern i altres temàtiques d’interés per als professionals de l’esport.

També es treballa en la implementació d’una plataforma OTT per a trobar streamings de competicions de les diverses federacions que s’hi vullguen sumar, a més de les labors ordinàries de funcionament i assessorament.

Confedecom és una entitat associativa privada, sense ànim de lucre, que té com a finalitat la cooperació i la defensa dels interessos comuns per a la millora i el desenvolupament de l’esport federat a la Comunitat Valenciana.