Presidència

El Consell aprova un conveni entre el Consell de l’Audiovisual, la VIU i el CEU per a la creació de la Càtedra de Cultura Audiovisual

17/10/2023
  • Es constituïx com una plataforma interuniversitària d'investigació de la cultura audiovisual en el seu context social, econòmic i cultural
  • Estarà codirigida per un professor o professora de cada universitat

El Consell ha aprovat la subscripció d’un conveni marc de col·laboració entre el Consell de l’Audiovisual de la Comunitat Valenciana (CACV), la Universitat CEU-Cardenal Herrera i la Universitat Internacional Valenciana (VIU) per a la creació de la Càtedra de Cultura Audiovisual.

La posada en marxa de la Càtedra de Cultura Audiovisual com a plataforma acadèmica interuniversitària suposa la creació d’un espai d’investigació de la cultura audiovisual en el seu context social, econòmic i ideològic, vinculat a altres formes d’expressió cultural.

D’esta manera, la Càtedra estarà codirigida per un professor o professora de cada universitat.

En este sentit, la Càtedra té com a finalitat desenvolupar activitats d’investigació docents i de difusió en matèria audiovisual, així com la redacció d’informes; l’organització de seminaris, conferències, concursos, exposicions o tallers, o la formació especialitzada.

Tot això possibilitarà informació rellevant per a les decisions que haja de prendre el Consell de l’Audiovisual de la Comunitat Valenciana en matèria audiovisual.

El conveni marc, que no implica obligacions econòmiques per al CACV, tindrà una vigència de quatre anys, prorrogable per un període màxim de quatre anys per acord unànime de totes les parts.