Presidència
Marina Alta

La delegada del Consell a Alacant i l’alcaldessa de Calp aborden les necessitats del municipi en matèria educativa i social

17/10/2023
La delegada del Consell a Alacant i l’alcaldessa de Calp aborden les necessitats del municipi en matèria educativa i social
  • Agustina Esteve i Ana Sala mantenen una primera reunió institucional

La delegada del Consell a Alacant, Agustina Esteve, s’ha reunit este matí amb l’alcaldessa de Calp, Ana Sala; una trobada celebrada a l’ajuntament i en la qual han participat també els regidors que conformen l’equip de govern. Durant la reunió s’han abordat les principals necessitats dels veïns d’este municipi de la Marina Alta i les inversions i els projectes que hi durà a terme la Generalitat.

Agustina Esteve ha conegut de primera mà el que demana l’Ajuntament en matèria especialment d’infraestructures educatives. En este sentit, s’han posat sobre la taula projectes com el segon institut i el quint col·legi, unes iniciatives prioritàries per al consistori, segons han explicat des de l’equip de govern. Per la seua banda, la delegada del Consell s’ha compromés a traslladar-les de manera immediata als diversos departaments de la Generalitat.

Ana Sala també ha informat Agustina Esteve d’altres necessitats, especialment vinculades a les infraestructures socials i en matèria cultural, com ara el jaciment arqueològic de Los Baños de la Reina.

En la seua primera visita oficial al municipi després del seu nomenament, la delegada del Consell ha destacat les primeres iniciatives anunciades pel president de la Generalitat, Carlos Mazón, com ara la simplificació de tràmits burocràtics i administratius, una decisió que agilitzarà de manera notable la tramitació d’expedients als ajuntaments, segons ha explicat Esteve.

La delegada del Consell continua així la ronda de contactes iniciada el mes de setembre amb alcaldes i representants d’entitats socials i econòmiques de la província per a conéixer les seues necessitats i traslladar-les al Govern Valencià.

Galeria d'imatges