Presidència
Sostenibilitat municipal

El director general d’Administració Local reivindica “les polítiques de sostenibilitat des de l’àmbit local” per a aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible

18/10/2023
El director general d’Administració Local reivindica “les polítiques de sostenibilitat des de l’àmbit local” per a aconseguir els Objectius de ...
  • José Antonio Redorat participa en la presentació de l’Acadèmia mODS de Sostenibilitat Municipal i Territori

El director general d’Administració Local, José Antonio Redorat, ha destacat que la presència dels municipis i les polítiques de sostenibilitat des de l’àmbit local “són essencials per a seguir en la ruta dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i aconseguir l’eficiència en la utilització dels recursos que cobrisquen les necessitats de la societat”.

Així s’ha pronunciat el director general d’Administració Local en la seua intervenció en la jornada de presentació de l’Acadèmia mODS de Sostenibilitat Municipal i Territori, organitzada per la Càtedra Kiwa de la Universitat Politècnica de València (UPV).

José Antonio Redorat ha manifestat que per al Govern Valencià “és imprescindible” abordar els ODS des de la sostenibilitat econòmica, social i mediambiental, amb un compromís de la societat sota la premissa de la participació ciutadana.

En este sentit, el director general d’Administració Local ha parlat del “paper fonamental” d’investigadors, tècnics, empreses i municipis “per a continuar treballant en la construcció d’un planeta millor per a futures generacions”.

L’objectiu d’este programa formatiu és capacitar els i les professionals de les entitats locals per a implantar estratègies de sostenibilitat efectives als seus municipis i enfortir el paper estratègic dels governs locals cap a la consecució dels ODS de l’Agenda 2030.

Galeria d'imatges