Presidència

La delegada del Consell a Castelló rep la cònsol de Romania a Castelló

19/10/2023
La delegada del Consell a Castelló rep la cònsol de Romania a Castelló
  • Susana Fabregat i Irina Marin han destacat la total col·laboració entre les dos institucions per a millorar les oportunitats de la ciutadania

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, s’ha reunit amb la cònsol de Romania a Castelló, Irina Marin, amb la finalitat d’identificar noves oportunitats entre el Govern autonòmic i el de Romania.

Esta primera trobada institucional ha fet valdre les excel·lents relacions de la Comunitat Valenciana amb este país, que té una important presència de ciutadans romanesos a la província castellonenca.

La delegada del Consell ha destacat la bona sintonia existent entre la Generalitat i el Govern romanés representat pel Consolat a Castelló. “Som una terra oberta i acollidora que integra perfectament els milers de ciutadans de Romania que han fet de la nostra província la seua llar”.

Susana Fabregrat ha traslladat a la cònsol Irina Marin la total disposició del Govern del president Carlos Mazón a col·laborar en projectes i accions que redunden en benefici de la ciutadania i atraguen noves oportunitats per a les dos regions.

Galeria d'imatges