Presidència
Càtedra AVANT

El director general d’Administració Local subratlla la importància de “generar sinergies” per a abordar la bretxa digital als municipis amb menys població

19/10/2023
El director general d’Administració Local subratlla la importància de “generar sinergies” per a abordar la bretxa digital als municipis amb menys ...
  • El director general d’Administració Local participa en la inauguració de la Jornada sobre Exclusió Financera que organitza la Càtedra AVANT de la Universitat Jaume I

El director general d’Administració Local, José Antonio Redorat, ha participat en la inauguració de la Jornada sobre Exclusió Financera que organitza la Càtedra AVANT de la Universitat Jaume I (UJI) a Vila-real.

Durant la seua intervenció, Redorat ha parlat del valor de “generar sinergies” entre els diversos actors implicats “per a abordar la bretxa digital als municipis valencians amb menys població”.

En este sentit, el director general d’Administració Local ha posat l’accent que un dels principals objectius del repte demogràfic “és aconseguir la igualtat d’oportunitats per a tots els ciutadans i ciutadanes de la Comunitat Valenciana, independentment del municipi en el qual es residisca”.

La jornada, emmarcada en el cicle de conferències i jornades de difusió de temes relacionats amb el despoblament, es dirigix a l’alumnat d’Economia de l’UJI.

La sessió ha reunit diversos experts i expertes en la matèria, tant acadèmics com d’institucions financeres i governamentals, per a parlar de les dificultats d’accés als serveis financers ocasionades pel tancament d’oficines bancàries i el procés de digitalització, a més de proposar diverses iniciatives per a garantir l’accés als serveis bancaris per part de la ciutadania. Es tracta d’una situació que afecta sectors vulnerables de la població, especialment els que residixen en zones rurals i/o d’edat avançada.

Galeria d'imatges