Presidència

Susana Fabregat es reunix amb la Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF)

23/10/2023
Susana Fabregat es reunix amb la Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF)
  • La trobada ha permés conéixer propostes per a millorar tant les condicions laborals del personal de la Generalitat com la qualitat de la prestació de serveis públics a la ciutadania

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha mantingut una reunió amb el president de la Unió Provincial de la Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) a Castelló, Javier Estrada i la secretària general del sindicat, Begoña Sáez.

En la trobada s'han abordat diverses qüestions d'actualitat sindical. Els representants sindicals han traslladat diferents propostes amb la finalitat de millorar tant les condicions de treball del personal de la Generalitat com la qualitat dels serveis públics que es presten a la ciutadania i el funcionament de la Generalitat en la seua prestació de servei públic.

La delegada del Consell a Castelló ha valorat esta primera reunió per a conéixer els projectes de CSIF en àrees com ara la formació, l'assessoria jurídica, o l'acció social per a millorar el dia a dia del personal públic i el servei que presta a la ciutadania.

Galeria d'imatges