Presidència

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, manté una trobada de treball amb l'associació de familiars amb persones amb diversitat funcional (AFANIAS)

23/10/2023
La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, manté una trobada de treball amb l'associació de familiars amb persones amb diversitat ...
  • L'objectiu és conéixer les necessitats i els objectius de les entitats de la província de Castelló que treballen amb esta classe de col·lectius

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha mantingut una trobada de treball amb l'associació de familiars amb xiquets i adults amb diversitat funcional intel·lectual i diversitat funcional física (AFANIAS) de la província de Castelló.

En la reunió amb el president de l'entitat, Héctor Redó, i el gerent Francisco Gil, la delegada del Consell ha destacat la labor que realitzen associacions com AFANIAS per a “millorar la qualitat de vida d'estos col·lectius i el seu entorn més pròxim”.

La reunió s'emmarca en les trobades que la delegada del Consell està celebrant amb les principals entitats de suport a les persones amb discapacitat i col·lectius que treballen amb persones vulnerables, per a conéixer les seues necessitats i els principals objectius i línies de treball.

La missió de l'associació és promoure, atendre i millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i la de les seues famílies amb la finalitat de garantir els seus drets, promovent i fomentant la igualtat d'oportunitats, així com la seua inclusió social.

AFANIAS Castelló va atendre, en 2022, 400 persones usuàries i les seues famílies a través dels diferents recursos assistencials. En concret, l'entitat disposa d'un centre de dia, residència, pisos tutelats, dos centres ocupacionals i centres atenció precoç (CDIAT).

Galeria d'imatges