Presidència

La delegada del Consell a Castelló es reunix amb Creu Roja Castelló per a abordar els projectes de l’entitat a la província

24/10/2023
La delegada del Consell a Castelló es reunix amb Creu Roja Castelló per a abordar els projectes de l’entitat a la província
  • Fabregat trasllada el suport del Consell a “les iniciatives socials i humanitàries d’esta institució a la nostra província”

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, s’ha reunit amb la presidenta provincial de Creu Roja Castelló, M. Cruz González, i el coordinador provincial, Óscar Meseguer, per a conéixer els projectes de l’entitat a la província.

Durant la trobada, s’han abordat les diverses línies d’actuació que manté la Generalitat amb l’entitat i s’han tractat noves vies de cooperació. A més, l’ONG ha entregat l’informe sobre l’impacte de l’acció social de l’entitat a la província de Castelló.

Creu Roja va atendre en 2022 prop de 37.000 persones a la província en alguna de les àrees d’actuació: inclusió social, ocupació, salut, socors, educació o medi ambient.

Fabregat ha transmés el suport del Consell a “les iniciatives socials i humanitàries d’esta institució a la nostra província”, i ha valorat el paper que està desenvolupant Creu Roja en poblacions xicotetes, especialment amb persones majors, “un objectiu compartit amb el Consell”.

Galeria d'imatges