Presidència

La delegada del Consell a Castelló visita les noves instal·lacions d’Agora Lledó International School

24/10/2023
La delegada del Consell a Castelló visita les noves instal·lacions d’Agora Lledó International School
  • La delegada del Consell a Castelló destaca la importància de tots els actors del Sistema Educatiu

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha assistit a la inauguració de les noves instal·lacions educatives d’Agora Lledó International School a Castelló de la Plana. Un nou espai singular que suposa “un nou territori per al coneixement i el desenvolupament educatiu dels estudiants d’este centre i, per tant, de la nostra ciutat i la nostra província”.

La delegada del Consell a Castelló ha indicat que la Generalitat Valenciana “estarà sempre al costat de nous projectes que milloren l’educació de la nostra ciutadania”. “Per a nosaltres tots els actors del Sistema Educatiu són necessaris i importants: l’escola pública, la concertada i també la privada. Hem de col·laborar i treballar units, perquè d’eixa suma obtindrem sempre resultats exponencials”.

En l’acte també han estat presents l’alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco; la regidora d’Educació, María España; el director executiu d’Agora Lledó, Luis Madrid, i la fundadora i directora creativa de Rosan Bosch Estudi, Rosan Bosch.

Galeria d'imatges