Presidència
Govern obert

La Generalitat rep el Premi Socinfo Digital en la categoria de govern obert pel Pla d’acció de la Comunitat Valenciana per a l’Aliança per al Govern Obert

25/10/2023
La Generalitat rep el Premi Socinfo Digital en la categoria de govern obert pel Pla d’acció de la Comunitat Valenciana per a l’Aliança per al ...
  • El director general de Transparència i Participació, José Tárrega, ha arreplegat el guardó que premia un pla de treball que gira al voltant de la transparència i la cultura de govern obert

El director general de Transparència i Participació, José Tárrega, ha rebut el Premi Socinfo Digital Comunitat Valenciana TIC en la categoria de govern obert pel Pla d’acció de la Comunitat Valenciana per a l’Aliança de Govern Obert.

El director general de Transparència i Participació, José Tárrega, ha mostrat el seu agraïment pel “reconeixement a la labor del Consell per a continuar avançant en polítiques de transparència i participació”.

Així mateix, José Tárrega ha valorat “l’extraordinari capital humà” dels treballadors de l’Administració valenciana, en concret en l’àrea de transparència i participació, “un guardó que premia el seu talent, esforç i constància”.

El Pla d’acció de la Comunitat Valenciana per a l’Aliança de Govern Obert va ser elaborat a través d’un procés participatiu amb la implicació d’entitats i societat civil. Té una sèrie de compromisos davant de l’Aliança de Govern Obert Local (OGP Local), de la qual la Comunitat Valenciana forma part des de 2022.

Les línies de treball del Pla d’acció giren al voltant de la transparència i el dret a entendre, la comunitat oberta, la innovació i la cultura del govern obert.

Galeria d'imatges