Justícia i Interior

La Conselleria de Justícia i Interior reforça un 7 % la sala de l'1·1·2 la vespra de Tots Sants

30/10/2023
La Conselleria de Justícia i Interior reforça un 7 % la sala de l'1·1·2 la vespra de Tots Sants
  • El màxim reforç s'ha establit per a donar resposta a les múltiples celebracions de halloween

La Sala d'Atenció de Telefonades de l'1·1·2 reforça l'atenció amb un increment mitjà del 7 % sobre el dimensionament habitual del servei per a donar resposta a les possibles incidències que puguen derivar-se en les habituals celebracions de la vespra del dia de Tots Sants. 

A causa de la popularització de les festes de halloween durant la vesprada i la nit del 31 d'octubre, el màxim reforç de la sala s'ha previst per a esta franja horària i, en menys mesura, al matí de l'1 de novembre, moment en el qual es concentren nombrosos desplaçaments curts de carretera. En total, hi haurà 116 persones entre operadors de sala i coordinadors que atendran qualsevol incidència que hi puga sorgir, enfront de les 108 que solen haver-hi en un dia ordinari. 

Consells per a una celebració de halloween segura

S'ha d'evitar que els menors isquen sols a demanar dolços; millor fer-ho en grup i amb una persona adulta. Cal revisar els dolços per si estan en mal estat o caducats i evitar menjar caramels fets a casa si se'n desconeix la procedència.

Cal intentar fer truc o tracte en carrers ben il·luminats i caminar per la vorera; s'han d'apagar els fanalets i els ciris si no es roman a casa i allunyar-los de teixits i productes inflamables: és preferible utilitzar les llanternes per a decorar. Les disfresses han de ser adaptades a cada edat, no inflamables i amb el distintiu CE. Si s'utilitzen màscares, han de ser apropiades i amb orificis de ventilació suficients.

Galeria d'imatges