Presidència

La delegada del Consell a Castelló visita les localitats d'Atzeneta del Maestrat i les Useres

02/11/2023
La delegada del Consell a Castelló visita les localitats d'Atzeneta del Maestrat i les Useres
  • Susana Fabregat ha destacat que els pressupostos del Consell prioritzaran “les necessitats dels municipis xicotets de la nostra província"

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha visitat les localitats d'Atzeneta del Maestrat i les Useres per a conéixer de primera mà les necessitats d'estos municipis i abordar les inversions de la Generalitat.

L'alcalde de les Useres, José M. Martínez, juntament amb membres de la corporació municipal, ha explicat els projectes d'ampliació de l'ambulatori, foment del turisme, recursos naturals o serveis socials. Per la seua banda, l'alcalde d'Atzeneta del Maestrat, Santiago Agustina, ha traslladat les inquietuds en matèria de serveis socials, medi ambient, educació o sanitat.

La delegada del Consell a Castelló ha incidit en l'aposta del Consell pels municipis d'interior de la província que es reflectix en uns pressupostos que prioritzaran “les necessitats dels veïns d'estes localitats en infraestructures, medi ambient, serveis socials, sanitat o educació”.

Estes trobades de treball s'emmarquen en l'aposta de la Generalitat per mantindre una escolta activa amb els 135 municipis de la província de Castelló per a conéixer de primera mà les inquietuds dels seus veïns.

Galeria d'imatges