Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació

El Consell aprova la pròrroga dels caixers Punt Labora a Paterna i Castelló de Rugat

03/11/2023
  • A través d'estos dispositius, la ciutadania té al seu abast tots els serveis oferits per Labora
  • L'acord de col·laboració s'ampliarà quatre anys més

El Ple del Consell ha donat llum verda a l’extensió de l’acord de cooperació entre la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació, a través de Labora, i els municipis de Paterna i Castelló de Rugat.

Esta decisió permetrà mantindre amb garanties el funcionament dels caixers Punt Labora situats en estes localitats de la província de València i oferirà diversos serveis als seus habitants. L’objectiu és continuar brindant-los assessorament laboral d’una manera més dinàmica i pròxima.

Així, Paterna compta amb diverses terminals, que es troben en plaça Enginyer Castells,1; carrer Silla, s/n - La Coma; Carrer Silla, 10 - La Coma (Jovesolides), i carrer Músic Antonio Cabeza, 24 (Centre Polivalent Valentín Hernández). El Punt Labora de Castelló de Rugat, per la seua banda, està situat a la plaça de la Constitució, 7.

A través d’este instrument, les persones que per qualsevol circumstància no puguen connectar-se a Internet pels seus propis mitjans podran accedir a una àmplia gamma de funcionalitats de Labora, com ara la inscripció o renovació de la demanda d’ocupació, l’accés a assessorament laboral personalitzat, els diversos cursos de formació i totes les ofertes de treball disponibles.