Presidència

La delegada del Consell a Castelló anima a participar en el festival benèfic a favor de les malalties minoritàries

02/11/2023
La delegada del Consell a Castelló anima a participar en el festival benèfic a favor de les malalties minoritàries
  • L'esdeveniment solidari se celebrarà este dissabte a la plaça Major de Castelló en benefici de les associacions Marta y María CLN6 i Parkinson Castelló

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, s’ha reunit amb els organitzadors de l’esdeveniment solidari que es realitza en benefici de les associacions Marta y María CLN6 i Parkinson Castelló. Fabregat ha agraït als promotors d’este esdeveniment el seu compromís social per a “visibilitzar esta classe de patologies” i “recaptar fons per a la investigació”.

L’esdeveniment Vermut Solidari, que tindrà lloc este dissabte 4 de novembre a la plaça Major de Castelló, està organitzat per l’associació cultural Diables de Castelló. Comptarà amb les actuacions musicals de grups de jóvens castellonencs, com ara Escuadrón de Medianoche, Mon&theRocks, Konecta 80’s, The Sepionets, Resilientes i Vudu.

L’entitat Marta y María CLN6, fundada a Castelló el 14 d’octubre de 2019, té la finalitat de donar a conéixer la malaltia de Batten CLN6, amb l’objectiu de recaptar fons per a la seua investigació i per a poder atendre les persones afectades per esta patologia.

Per la seua banda, l’associació de Parkinson de la província de Castelló va ser creada per malalts i familiars, on s’impartixen teràpies rehabilitadores i de manteniment i es crea un entorn per a compartir informació, conéixer la malaltia i millorar la qualitat de vida tant del malalt com del familiar.

Galeria d'imatges