Presidència

El Consell reafirma el seu compromís amb el sector pesquer de Castelló

03/11/2023
El Consell reafirma el seu compromís amb el sector pesquer de Castelló
  • La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, i el director general de Pesca, Francisco J. Espinós, s’han reunit amb la Confraria de Pescadors Sant Pere

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, i el director general de Pesca, Francisco J. Espinós, han visitat la Llotja de Pescadors al Grau de Castelló, on han mantingut una reunió amb representants de la Confraria de Pescadors Sant Pere, encapçalada pel patró major, Manuel Peña.

Durant la visita, els representants del Consell han transmés la total cooperació al sector a la província. En concret, Susana Fabregat ha assenyalat que “continuarem potenciant la nostra indústria com a senyal d’identitat de la qualitat i el saber fer dels professionals del sector pesquer a la nostra província”.

En esta mateixa línia, el director general de Pesca, Francisco J. Espinós, ha valorat positivament estes trobades, per a conéixer de primera mà la situació del sector pesquer a la província i escometre projectes que “milloren la competitivitat d’este sector estratègic per a la Comunitat Valenciana”.

Els representants de la Generalitat, acompanyats pels regidors de l'Ajuntament de Castelló Ester Giner, del Grau i Salut Pública, i Alberto Vidal, de l'àrea de Comerç, han recorregut les instal·lacions de la Llotja i han presenciat la subhasta del peix.

Galeria d'imatges

Talls de veu relacionats