Presidència

La delegada del Consell a Castelló es reunix amb l'Associació d'Empreses Tecnològiques de Castelló

06/11/2023
La delegada del Consell a Castelló es reunix amb l'Associació d'Empreses Tecnològiques de Castelló
  • Susana Fabregat ha mantingut una trobada de treball amb el president de Xarxatec, José Bort

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha mantingut una trobada de treball amb el president de l'Associació d'Empreses Tecnològiques de Castelló (Xarxatec), José Bort, i el gerent Carlos Jaime, per a conéixer les iniciatives d'esta entitat.

Durant la reunió, Xarxatec ha explicat les iniciatives per a fomentar un hub tecnològic a Castelló, el suport a l'FP Dual, l'organització d'un gran esdeveniment tecnològic o l'impuls a la hackató que promou l'associació.

La delegada del Consell a Castelló ha valorat esta trobada amb Xarxatec que aposta per atraure “talent i ocupació qualificada a la província” i fomentar nous projectes tecnològics que “creen un ecosistema innovador”. Fabregat ha traslladat el suport del Consell als projectes que situen la província de Castelló en un “focus d'ocupació tecnològica”.

Les 63 empreses associades a Xarxatec proporcionen treball a 22.000 persones, amb 2.800 d'eixes ocupacions localitzades a Castelló, i una demanda de més de 500 llocs de treball disponibles que encara no s'han ocupat a la província.

Galeria d'imatges