Justícia i Interior
Emergències

El Consell d’Administració de l’SGISE nomena com a nou gerent de l’empresa pública del Servei de Bombers Forestals l’enginyer Miguel Gil Pechuán

08/11/2023
  • La consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez, destaca que este nomenament és el primer pas del nou futur de l'empresa 

El Consell d’Administració de l’SGISE, presidit per la consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez, ha aprovat el nomenament de Miguel Gil Pechuán com a nou gerent de l’empresa del Servei de Bombers Forestals de la Generalitat Valenciana.

La consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez, ha destacat que amb este nomenament “comencem a construir un nou futur per a SGISE, un horitzó de millora, que culmine en una gestió responsable i eficient d’esta empresa pública”.

Núñez ha lloat el perfil de Gil Pechuán, enginyer de formació i directiu de llarga trajectòria en empreses d’entorns internacionals. La presidenta del Consell d’Administració ha destacat d’ell “la seua alta solvència tècnica i professional, amb formació en enginyeria industrial i administració d’empreses. Ha ocupat posicions de direcció durant més de 30 anys per a la gestió i el desenvolupament de negocis en entorns hostils, amb habilitats orientades a la resolució de conflictes, el lideratge i la formació d’equips, i amb característiques personals de propensió al diàleg, independència de criteri i serietat”.

El nou gerent d’SGISE assumix la direcció d’una empresa pública amb severs problemes estructurals, que ha d’afrontar reptes de gran profunditat en els temps pròxims, així com resoldre les nombroses deficiències que va provocar el cessament dels anteriors directius.

Així mateix, el Consell d’Administració ha aprovat també iniciar el procés públic de cobertura de la Direcció de Màrqueting i Comunicació i de la nova Direcció Tècnica Operativa, que reemplaça a la denominada anteriorment Direcció Executiva, amb la finalitat de comptar amb una persona experimentada en el lloc de màxima responsabilitat de la societat en l’àmbit operatiu, fonamental per a una prestació del servei públic de bombers forestals professional.