Sanitat

Sanitat reformarà i ampliarà el Centre de Salut de Torreblanca amb cinc consultes noves

08/11/2023

  • L'actuació al centre suposarà una inversió de 500.000 euros
  • Els treballs es desenvoluparan sense interrompre el servei assistencial

La Conselleria de Sanitat reformarà i ampliarà el Centre de Salut de Torreblanca amb cinc consultes noves, que se sumen a les 11 consultes existents i suposaran una inversió de 500.000 euros.

Així mateix, esta ampliació també permetrà disposar d’una nova zona de preparació al part, així com emmagatzematge en la primera planta.

A més, s’instal·larà un ascensor al pati interior per a donar accés a l’ampliació i a la zona ja construïda.

Actualment, el centre de salut compta amb 11 consultes de Medicina de Família i Infermeria i, davant de l’increment de la població, es fa necessària la creació de nous espais assistencials per a millorar l’atenció prestada als pacients i optimitzar recursos.

L’ampliació del centre es farà afegint una planta més sobre el volum la façana del qual dona al carrer Galícia, que albergarà les noves consultes. A més, en la planta baixa es reformaran les àrees de Pediatria i Maternal.

Com que es realitzarà l’ampliació en la primera planta es desenvoluparan les obres quasi sense interferir en l’actual edifici. En este sentit, tota l’actuació es planteja sense interrompre cap servei assistencial ni creant cap interferència amb el funcionament del centre.

Per la seua banda, les reformes a la planta baixa es realitzaran per a albergar el gimnàs de l’àrea maternal, renovar la consulta de Pediatria, la sala d’espera i afegir-hi una nova consulta d’Infermeria.

Així, la superfície construïda del centre s’incrementarà en un total de 380 metres quadrats, 161 dels quals formen part de la reforma i 219, de l’obra nova.