Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació

El Consell aprova la pròrroga del conveni de col·laboració perquè la Pobla de Vallbona dispose d’un Punt Labora durant quatre anys més

10/11/2023
  • La ciutadania sense accés a Internet mantindrà l'accés a tots els serveis que presta Labora

El Ple del Consell ha aprovat la pròrroga de l’acord de col·laboració entre la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació, a través de Labora, Servei Valencià d’Ocupació i Formació, i el municipi de la Pobla de Vallbona, a la província de València.

Esta decisió permetrà mantindre, amb garanties i durant quatre anys més, el funcionament del caixer Punt Labora situat en esta localitat, que oferix una àmplia gamma de serveis als seus habitants.

L’objectiu és continuar brindant-los assessoria en qüestions laborals i formatives, d’una manera més àgil, intuïtiva i geogràficament pròxima.

El caixer de la Pobla de Vallbona es troba al carrer Senyera, núm. 31, 2n pis. A través d’este terminal, les persones sense accés a Internet es poden inscriure o renovar la seua demanda d’ocupació en Labora, rebre orientació laboral personalitzada, matricular-se en multitud de cursos de formació i explorar i sol·licitar llocs de treball que els interessen.