Hisenda, Economia i Administració Pública

Espais Econòmics Empresarials publica l’oferta d’ocupació pública de 2023 amb sis llocs a cobrir

10/11/2023
  • Amb esta oferta, es demostra l'aposta de la Generalitat per reforçar i donar suport al desenvolupament de Parc Sagunt i totes les infraestructures relacionades amb la gigafactoria
  • S'hi oferixen llocs de tècnic superior jurídic, enginyer, arquitecte o comercial, entre altres

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) publica este divendres l’oferta d’ocupació pública d’Espais Econòmics Empresarials (EEE) de 2023, amb un total de 6 places a cobrir en el sistema de concurs oposició.

Amb esta oferta d’ocupació pública es demostra l’aposta de la Generalitat per reforçar i donar suport al desenvolupament de Parc Sagunt i totes les infraestructures relacionades amb la gigafactoria de PowerCo.

A més, la finalitat d’esta convocatòria és reforçar l’equip humà per al desenvolupament de les obres de Parc Sagunt II, i fins i tot poder comprendre noves actuacions addicionals fora de l’àmbit de Sagunt.

En concret, amb esta OPO, Espais Econòmics Empresarials comptarà amb un equip especialitzat en desenvolupament de sòl amb perfils de tècnic/a superior sènior jurídic del grup professional I (personal enginyer, llicenciat i d’alta direcció); tècnic/a mitjà sènior enginyer/a tècnic d’obres públiques del grup professional II (personal enginyer tècnic, perits i ajudants amb titulació); tècnic/a superior sènior enginyer/a de camins, canals i ports; tècnic/a superior sènior enginyer/a industrial; tècnic/a superior sènior arquitecte/ecta i tècnic/a superior sènior comercial.

Esta oferta d’ocupació pública s’aprova d’acord amb els criteris establits en el VI Acord de la Comissió de Diàleg Social del Sector Públic Instrumental de la Generalitat.

Tota la informació referent a requisits i funcions dels llocs que s’oferixen està disponible en l’enllaç següent.

Cal recordar que EEE és una societat mercantil de titularitat pública, participada al 50 % per SEPI Desenvolupament Empresarial, SA, SME (SEPIDES) i la Generalitat, l’objecte social de la qual és la planificació, el desenvolupament i la promoció d’intervencions urbanístiques dins de la Comunitat Valenciana per a dotar de sòl degudament urbanitzat, apte per a ús industrial i amb elements funcionals que servisquen de base per a activitats productives i manufactureres i projectes d’implantació empresarial, amb la finalitat d’obrir noves possibilitats per al progrés socioeconòmic de la societat.

Així, EEE és la societat pública de la Generalitat que actua com a agent urbanitzador en l’àrea logística de Sagunt, en la modalitat de gestió directa, desenvolupant una actuació de caràcter logístic al terme municipal d’este municipi.