Hisenda, Economia i Administració Pública
Ocupació

L’Agència Tributària Valenciana acosta l’Administració Tributària als estudiants en el Fòrum d’Ocupació de la Facultat d’Economia de la Universitat de València

10/11/2023
  • Desenes d'estudiants han passat per l'estand de l'Agència Tributària Valenciana per a informar-se sobre les oportunitats laborals existents en el sector públic
  • La sessió informativa, a càrrec de la directora general de l'ATV, Sonia Díaz, va comptar amb l'assistència d'un centenar de persones

L’Agència Tributària Valenciana (ATV) ha participat en el XXII Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria, celebrat els dies 8 i 9 d’este mes a la Facultat d’Economia de la Universitat de València.

Es tracta d’un certamen on han estat presents empreses i entitats públiques destacades que oferixen informació als estudiants de la facultat sobre oportunitats laborals i professionals després de la fi dels seus estudis de grau i màster. Així, a més de l’ATV, hi han participat altres entitats públiques i privades, com ara Labora o la Sindicatura de Comptes.

L’ATV ha disposat un estand en el qual el seu personal ha informat estudiants sobre les diferents oportunitats professionals que hi ha en el sector públic, amb l’objectiu de convidar-los a valorar la possibilitat de preparar una oposició a la Generalitat Valenciana i específicament per a algun dels cossos tributaris existents.

De fet, pel seu lloc informatiu han passat desenes d’estudiants durant els dos dies que ha durat l’esdeveniment, per a resoldre dubtes i consultes que tenien sobre l’Agència i les diverses opcions que hi ha a l’hora d’estudiar una oposició.

A més, en una de les jornades es va organitzar una sessió, a càrrec de la directora general, Sonia Díaz, on es van exposar al centenar de persones assistents funcions destacades de l’Agència, com ara l’assistència al contribuent o la lluita contra el frau fiscal, així com els diversos departaments i tasques que els estudiants podrien desenvolupar en cas que hi pogueren treballar.

La directora general de l’ATV ha mostrat la seua satisfacció per la participació de l’Agència en este fòrum, “tant pel fet de donar a conéixer la mateixa institució als estudiants, com per poder resoldre els diversos dubtes i preguntes que els alumnes tenien sobre el món de les oposicions”. Així mateix, ha recalcat “la importància d’esta classe d’esdeveniments, que permeten acostar l’Administració tributària als estudiants i donar a conéixer les oportunitats professionals que hi ha per a treballar-hi”.

Galeria d'imatges