Presidència

La delegada del Consell a Castelló es reunix amb el Col·legi Oficial de Dentistes de Castelló

13/11/2023
La delegada del Consell a Castelló es reunix amb el Col·legi Oficial de Dentistes de Castelló
  • En la trobada de treball, Susana Fabregat ha mostrat la seua predisposició a col·laborar en els temes relacionats amb l’àrea de salut

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha mantingut una trobada de treball amb la presidenta del Col·legi Oficial de Dentistes de Castelló (CODECS), Salomé García, i el seu vicepresident, Ignacio Fernández.

En esta reunió, la presidenta del Col·legi de Dentistes ha felicitat el Consell per la seua iniciativa de subvencionar els tractaments bucodentals.

Per la seua banda, Fabregat ha traslladat la voluntat de la Generalitat de “col·laborar i proporcionar suport en tots els projectes que des del Col·legi de Dentistes volen posar en marxa, que beneficien la salut de les persones”, així com la seua “intenció de contribuir i participar en el desenvolupament d’accions conjuntes que cristal·litzen en millores en l’àrea de salut”.

La presidenta de CODECS, Salomé García, ha agraït la predisposició del Consell traslladada en esta reunió de treball, al mateix temps que ha proposat una sèrie de mesures per a implementar en un futur pròxim, amb l’objectiu de millorar l’atenció a la població.

CODECS es va constituir fa 84 anys, l’any 1939. És l’òrgan de representació dels dentistes a la província de Castelló i aglutina més de 340 dentistes col·legiats.

Galeria d'imatges