Sanitat
Guardons

L’Hospital La Fe és premiat per la seua tecnologia sanitària

14/11/2023
L’Hospital La Fe és premiat per la seua tecnologia sanitària
  • El conseller de Sanitat, Marciano Gómez, ha assistit a Madrid a la primera edició dels Premis Monitor Empresarial de Reputació Corporativa-Observatori de la Salut (Merco-Ods) 
  • La cap del Servei de Medicina Digestiva de l'hospital ha sigut reconeguda com a la professional amb millor reputació d'Espanya en la seua especialitat

L’Hospital Universitari i Politècnic La Fe ha sigut reconegut en la categoria tecnologia sanitària en la gala d’entrega de la 1a edició dels Premis Monitor Empresarial de Reputació Corporativa-Observatori de la Salut (Merco-Ods), celebrada anit a Madrid amb la presència del conseller de Sanitat, Marciano Gómez. Per la seua banda, Pilar Nos, cap del Servei de Medicina Digestiva de La Fe, ha rebut la distinció a la professional més prestigiosa d’Espanya en la seua especialitat.

El conseller de Sanitat, Marciano Gómez, s’ha sumat al reconeixement a la labor que es desenvolupa en La Fe tant en l’àmbit institucional com per part dels seus professionals. “Som líders en tecnologia sanitària, però l’actiu més gran amb el qual comptem en el sistema valencià de salut és, sens dubte, el talent dels equips humans que hi treballen”, ha destacat.

Els Premis Merco-Ods són fruit d’una “exhaustiva, rigorosa, independent i objectiva” avaluació duta a terme per Merco i l’Observatori de Salut, segons la mateixa organització. Els guardons es dividixen en tres categories: projectes més rellevants de les comunitats autònomes en l’àmbit sanitari, hospitals líders i especialistes mèdics més prestigiosos.

En el procés de selecció dels hospitals líders, Merco ha analitzat els indicadors objectius de qualitat i de gestió clínica dels qüestionaris respostos per un total de 110 centres mèdics. Després d’esta primera anàlisi, s’han seleccionat com a finalistes cinc entitats per cada un dels camps: gestió hospitalària, R+D+I, tecnologia sanitària i experiència del pacient.

En l’avaluació final, el jurat ha dictaminat que l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe és el número 1 en la categoria de tecnologia sanitària.

Per la seua banda, Pilar Nos ha obtingut la distinció en la categoria de metges líders. La doctora Nos també és responsable del grup d’investigació en Malaltia Inflamatòria Intestinal en l’IIS La Fe i presidix la Societat Valenciana de Patologia Digestiva.

A més, quant als professionals, han rebut sengles nominacions pel seu lideratge reputacional en 2023 Pau Montesinos, en l’especialitat d’hematologia; Luis Martí Bonmatí i Asunción Torregrosa, en radiodiagnòstic, i l’actual gerent del Departament de Salut València-La Fe, José Luis Poveda, per la seua etapa com a responsable de Farmàcia Hospitalària.

En total, s’ha premiat els professionals de 21 especialitats hospitalàries de tot el territori espanyol. Per a la seua elecció han votat més de 4.300 metges i més de 100 directius d’empreses del sector.

Galeria d'imatges