Presidència
Col·laboració institucional

El director general de Transparència i Participació aborda amb la Diputació de Castelló la col·laboració conjunta en matèria de bon govern i participació

15/11/2023
El director general de Transparència i Participació aborda amb la Diputació de Castelló la col·laboració conjunta en matèria de bon govern i ...
  • José Tárrega ha destacat la importància de generar sinergies entre institucions perquè els nostres municipis “continuen avançant en transparència i participació”

El director general de Transparència i Participació, José Tárrega, s’ha reunit amb la diputada de Transparència i Participació de la Diputació de Castelló, María Tormo, per a abordar la col·laboració entre les dos institucions.

En la reunió s’han establit els fonaments de les bases que regularan les subvencions en 2024 i que inclouran els municipis de menys de 20.000 habitants, tal com ja va anunciar el director general de Transparència i Participació.

Després de la trobada, José Tárrega ha destacat la importància de generar sinergies entre institucions perquè els nostres municipis “continuen avançant en transparència i participació”.

La Generalitat i la Diputació de Castelló col·laboren a través d’un conveni que compta amb una dotació de 350.000 euros en 2023, 200.000 a càrrec de la Generalitat i 150.000 de la institució provincial, per a incentivar el desenvolupament de projectes municipals que realitzen les entitats locals en estes matèries.

Galeria d'imatges