Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori

El Consell autoritza la contractació de l’execució i la posada en servei de les obres de la carretera CV-32 de la Gombalda entre Museros i Massamagrell

21/11/2023
  • L'acord també preveu el desdoblament d'un tram comprés entre Museros i Massamagrell
  • El pressupost ascendix a més de 16 milions d'euros i el termini d'execució és de 24 mesos

El Consell ha aprovat l’acord pel qual s’autoritza la contractació de l’execució i la posada en servei de les obres de la carretera CV-32 de la Gombalda i el desdoblament de la calçada del tram situat entre Museros i Massamagrell.

Segons establix el conveni, la Conselleria de Medi Ambient, Infraestructures, Aigua i Territori aportarà més de 16 milions d’euros. El termini d’execució de les obres serà de 24 mesos.

Des de l’obertura de la CV-32, el trànsit registrat ha anat en augment, per la qual cosa es va produir el desdoblament de part d’esta carretera al llarg dels anys. Este conveni solucionarà un dels problemes de seguretat viària que registra el tram comprés entre Museros i Massamagrell a la CV-32, encara sense duplicar.

Mitjançant el desdoblament d’este últim tram es pretén millorar el nivell de servei de la via, així com les interseccions existents, donar resposta a la creixent demanda de comunicació motoritzada i millorar la seguretat viària.

Així mateix, el projecte inclou la construcció d’un carril de vianants i ciclistes paral·lel a la carretera per a potenciar les formes de mobilitat més sostenibles.