Innovació, Indústria, Comerç i Turisme

El Consell i el Palau de les Arts col·laboren per a impulsar accions de promoció per a potenciar el turisme cultural a la Comunitat Valenciana

21/11/2023
  • Turisme Comunitat Valenciana contribuïx econòmicament amb un import màxim de 300.000 euros a través d'un conveni

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Fundació Palau de les Arts Reina Sofia per a la realització d’accions de promoció i màrqueting del turisme cultural de la Comunitat Valenciana durant l’any 2023.

A través d’este acord, Turisme Comunitat Valenciana contribuïx econòmicament amb un import màxim de 300.000 euros per a diverses actuacions d’impuls al turisme cultural, entre les quals s’inclouen la representació de l’òpera ‘Don Giovanni’ amb activitats paral·leles, com ara conferències, debats o la Marató Mozart, perquè el visitant de Les Arts s’endinse en l’univers rossinià.

Unes altres de les actuacions que secunda Turisme a través d’este acord són les relacionades amb l’homenatge a Nino Bravo, que, amb motiu del 50é aniversari de la seua mort, el Palau de les Arts ha impulsat entorn d’este artista valencià durant l’últim quadrimestre de l’any.

Mitjançant este conveni també es promouen accions de màrqueting i comunicació. Estes accions s’agrupen en tres línies bàsiques: disseny i gestió de campanyes de publicitat i projectes de màrqueting; gestió i foment de la Comunitat Valenciana a través de Les Arts i Turisme Comunitat Valenciana, a més de la digitalització de continguts.