Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació

El Consell acorda mantindre els Punt Labora a Benicarló, l’Eliana i Xirivella

21/11/2023
  • La ciutadania pot utilitzar estos caixers per a accedir a tots els serveis oferits per Labora en matèria d'ocupació i formació
  • L'acord de col·laboració queda renovat per quatre anys més

El Ple del Consell ha acordat mantindre els caixers Punt Labora a la localitat castellonenca de Benicarló, així com a l’Eliana i Xirivella a la província de València.

D’esta manera, el Consell ha aprovat l’extensió, per quatre anys més, de l’acord de col·laboració entre la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació, a través de Labora (el Servei Valencià d’Ocupació i Formació), i els municipis esmentats.

Esta mesura garantirà el funcionament adequat dels caixers Punt Labora i proporcionarà una gamma de serveis a la població. El propòsit és mantindre un assessorament laboral interactiu i pròxim.  

El Punt Labora de Benicarló es troba al carrer César Cataldo, 2 (a la Cambra Agrària); el de l’Eliana, a la plaça Jutge Miquel Comes, s/n (al centre sociocultural, o auditori), i el caixer de Xirivella, per la seua banda, està situat al carrer Montealegre, 6.

Mitjançant els sistemes Punt Labora, les persones que, per diverses raons, no tenen accés a Internet pels seus propis mitjans, tindran la possibilitat d’aprofitar una àmplia varietat de funcionalitats de Labora. Això inclou la inscripció i la renovació de la demanda d’ocupació, l’obtenció d’assessorament laboral personalitzat, la participació en diversos cursos gratuïts de formació i l’accés a totes les ofertes de treball disponibles.