Presidència

La Ciutat de les Arts i les Ciències convoca una nova edició del concurs escolar 'Acció pel clima'

21/11/2023
La Ciutat de les Arts i les Ciències convoca una nova edició del concurs escolar 'Acció pel clima'
  • Estudiants i docents poden presentar els projectes mediambientals que desenvolupen en les aules 

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha convocat la quarta edició del concurs 'Acció pel clima' dirigit a estudiants de Primària, Secundària, Batxillerat o cicles de Formació Professional Bàsica i grau mitjà de tot Espanya per a premiar les millors idees per a la sostenibilitat el planeta. El certamen compta amb el patrocini de Reciclamás i Global Omnium. 

A través de la participació en 'Acció pel clima', el personal docent pot compartir els projectes en matèria mediambiental que desenvolupa en les aules amb els estudiants. El concurs pretén conscienciar l'estudiantat en la preservació del medi ambient i la conservació del planeta. 

Les categories són: primer cicle de Primària, ‘Les meues idees per a cuidar el medi ambient’; segon cicle de Primària, ‘Mans a l'obra. Al rescat del planeta’; tercer cicle de Primària, ‘Consum responsable contra el canvi climàtic’; 1r i 2n Secundària/cicles de Formació Professional Bàsica, ‘Accions d'implicació social’, i 3r i 4t Secundària/Batxillerat/Formació Professional de grau mitjà, ‘Programant la sostenibilitat’. ​​​​​​​

El termini per a inscriure-s'hi finalitza el 12 de febrer de 2024, la data de lliurament del projecte finalitzarà l'1 de març de 2024 i la comunicació dels grups finalistes serà el 27 de març de 2024. La final se celebrarà el 26 d'abril de 2024 al Museu de les Ciències amb la presentació, a manera de fira científica, dels projectes seleccionats. Més informació, consulteu-la ací.

Galeria d'imatges