Presidència

La delegada del Consell a Castelló i el director general d’Administració Local visiten les localitats de Cortes de Arenoso i Villahermosa del Río

23/11/2023
La delegada del Consell a Castelló i el director general d’Administració Local visiten les localitats de Cortes de Arenoso i Villahermosa del Río
  • Susana Fabregat i José Antonio Redorat han traslladat als alcaldes el compromís ferm de la Generalitat amb les "necessitats dels ciutadans"

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, i el director general d’Administració Local, José Antonio Redorat, han visitat les localitats de Cortes de Arenoso i Villahermosa del Río, les dues pertanyents a la comarca de l'Alt Millars, per a conéixer de primera mà les necessitats d’estos municipis i abordar les inversions de la Generalitat.

Durant la visita, Susana Fabregat ha transmés el “ferm compromís no només d’escoltar, sinó també de treballar per a trobar solucions”. A més, ha insistit en “l’aposta del Consell pels municipis de la província, una aposta que implica tindre uns pressupostos reals i, sobretot,  una ferma voluntat de prioritzar les necessitats dels veïns d’estes localitats”.

En este sentit s’ha pronunciat també el director general d’Administració Local, José Antonio Redorat, per a qui és necessari “millorar i renovar les línies estratègiques dissenyades per a lluitar contra el despoblament d’estos municipis de la província de Castelló”.

L’alcalde de Cortes de Arenoso, Florencio Catalán, ha detallat les necessitats en matèria d’educació, lloguer social i infraestructures, així com les necessitats “que tenim en relació amb la carretera que dona servei a l’embotelladora de Cortes de Arenoso”. Per part seua, l’alcalde de Villahermosa del Río, Luis Rubio, ha traslladat les inquietuds del municipi, sobretot les referents a l’accés a l’habitatge i a un “interessant i pioner projecte de pesca continental, que crearia riquesa per a la comarca”.

Després de visitar Cortes de Arenoso i Villahermosa del Río, la delegada del Consell ha mantingut contactes amb més d’una vintena de municipis en tan sols tres mesos. Unes trobades de treball que s’emmarquen en l’aposta de la Generalitat per mantindre una escolta activa a la província de Castelló per a conéixer de primera mà les inquietuds dels seus veïns.

Galeria d'imatges