Presidència

La Ciutat de les Arts i les Ciències i la Secció de València de la Reial Societat Espanyola de Química convoquen la tretzena edició de Reacciona!

28/11/2023
La Ciutat de les Arts i les Ciències i la Secció de València de la Reial Societat Espanyola de Química convoquen la tretzena edició de Reacciona!
  • El termini d'inscripció romandrà obert fins al 21 de febrer de 2024

La Secció Territorial de València de la Reial Societat Espanyola de Química (RSEQ-VAL) i la Ciutat de les Arts i les Ciències han convocat la tretzena edició del concurs Reacciona! per a destacar la importància de la química.

El certamen es dirigix a estudiants de 3r i 4t de Secundària, Batxillerat i cicles formatius de Formació Professional de grau mitjà de tot Espanya perquè hi presenten un material multimèdia que expose, de manera didàctica, creativa i original, algun procés químic; especialment, aquells en què la contribució al benestar de la societat siga més palesa o resulten més formatius i il·lustratius.

L'objectiu és destacar la importància de la química en el desenvolupament de la societat i promoure l'interés per esta disciplina entre els jóvens, així com generar entusiasme pel futur creatiu de la química. La primera edició del concurs es va iniciar en 2011 amb motiu de l'Any Internacional de la Química. 

El termini d'inscripció serà fins al 21 de febrer de 2024 i la presentació dels treballs, del 28 de febrer al 22 d'abril de 2024. El lliurament de premis es realitzarà el 17 de maig de 2024 a l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències.

El primer premi està dotat de 1.200 euros; el segon premi, de 600 euros, i el tercer, de 300 euros. La concessió del premi correspondrà en un 50 % al centre escolar i el 50 % restant, als components de l'equip. Els premis són finançats per la Secció Territorial de València de l'RSEQ.

Galeria d'imatges