Innovació, Indústria, Comerç i Turisme

El Consell col·labora amb l’Ajuntament de Torrevieja per a potenciar les festes d’interés turístic rellevant que se celebren al municipi

05/12/2023
  • Turisme Comunitat Valenciana destina 40.000 euros a través d'un conveni de màrqueting col·laboratiu

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Torrevieja per a potenciar les festes d’interés turístic rellevant que se celebren al municipi durant 2023.

D’esta manera, Turisme Comunitat Valenciana destina enguany un total de 40.000 euros a l’Ajuntament de Torrevieja per a la realització d’actuacions de màrqueting col·laboratiu amb l’objectiu de promocionar les festes d’interés turístic rellevant de la localitat.

Així, l’Ajuntament es compromet a realitzar diverses actuacions per a impulsar les festes declarades d’interés turístic al municipi, com la Setmana Santa, el Carnestoltes o el Certamen Internacional d’Havaneres i Polifonia de Torrevieja.

En concret, enguany s’ha promocionat la Setmana Santa de Torrevieja amb el disseny i la impressió de la programació, amb l’objectiu d’oferir la informació a les persones usuàries dels serveis d’informació turística, i de les xarxes socials, per a la qual cosa s’han distribuït 2.000 unitats.

A més, el Carnestoltes a Madrid el mes de gener passat, a través d’una campanya de màrqueting al carrer consistent en el desenvolupament d’una desfilada d’unes 100 persones pertanyents a les comparses de carnestoltes, als voltants de la plaça de Callao de Madrid.

A més, s’ha promocionat el 69é Certamen Internacional d’Havaneres i Polifonia que es va celebrar el mes de juliol passat, amb l’edició d’un anunci promocional amb imatges audiovisuals que es van difondre en sis pantalles d’edificis de Madrid, així com en xarxes socials.

L’objectiu d’esta campanya ha sigut, en primer lloc, donar a conéixer la internacionalitat del Certamen i, en segon lloc, potenciar la imatge de Torrevieja com una destinació que conserva les seues tradicions, així com arribar a un públic de mitjana edat.