Presidència

La delegada del Consell a Alacant es reunix amb l'alcalde d'Agost per a conéixer les principals demandes del municipi

04/12/2023
La delegada del Consell a Alacant es reunix amb l'alcalde d'Agost per a conéixer les principals demandes del municipi
  • Agustina Esteve i Juan José Castelló mantenen una primera trobada institucional

La delegada del Consell a Alacant, Agustina Esteve, s'ha reunit amb l'alcalde d'Agost, Juan José Castelló, per a abordar les principals necessitats i demandes del municipi.

En la trobada, celebrada a la seu de la Delegació del Consell a Alacant, Agustina Esteve ha explicat a l'alcalde les primeres mesures adoptades pel Consell en matèria sanitària, d'impostos i de reducció de la despesa política. Així mateix, la delegada i l'alcalde d'Agost han abordat les principals inversions de la Generalitat en el municipi per a 2024.

Per la seua banda, l'alcalde d'Agost s'ha centrat sobretot en assumptes relacionats amb les infraestructures i el medi ambient i en àrees com l'esport i la cultura.  

La delegada del Consell a Alacant continua així la ronda de contactes iniciada al setembre amb alcaldes i representants d'organitzacions de la província per a conéixer les seues necessitats i traslladar-les al Govern Valencià. En pròximes dates, Esteve es desplaçarà a l'Ajuntament d'Agost per a mantindre una segona trobada de treball.  

Galeria d'imatges