Innovació, Indústria, Comerç i Turisme

El Consell aprova un conveni amb ICEX Espanya per a l’ús conjunt de signes distintius en activitats d’internacionalització empresarial

05/12/2023
  • L'objectiu és potenciar l'impacte i la visibilitat de les activitats de foment de la internacionalització empresarial en l'exterior 

El Consell ha autoritzat la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme a subscriure un conveni de col·laboració amb ICEX Espanya Exportació i Inversions per a la utilització conjunta de signes distintius en activitats d’internacionalització empresarial.

A través d’este conveni, la Generalitat i l’ICEX busquen potenciar l’impacte i la visibilitat de les seues activitats de foment de la internacionalització empresarial en l’exterior, per mitjà de la utilització d’una imatge comuna a través de la combinació dels respectius signes distintius.

El període de vigència d’este conveni serà de dos anys, amb possibilitat de pròrroga amb caràcter previ a la fi del termini inicial. A més, per la voluntat conjunta de les dos parts, també serà possible ampliar-lo per un període addicional d’un màxim de dos anys més.