Agricultura, Ramaderia i Pesca
Parc mòbil

La Conselleria d'Agricultura renova deu vehicles del servei de mobilitat de les oficines comarcals agràries

04/12/2023
La Conselleria d'Agricultura renova deu vehicles del servei de mobilitat de les oficines comarcals agràries
  • El conseller, José Luis Aguirre, afirma que la incorporació dels automòbils millorarà l'eficiència i la seguretat del personal de les oficines en els seus desplaçaments a les explotacions agràries i ramaderes

El conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, José Luis Aguirre, ha entregat un total de deu vehicles destinats a la renovació de la flota del servei de mobilitat de les oficines comarcals agràries de la Conselleria.

Durant l'acte d'entrega, dut a terme a l'aparcament la seu de la Conselleria, José Luis Aguirre ha destacat que “resulta fonamental dotar de mitjans materials adequats el personal de la Conselleria perquè puguen atendre les necessitats del servei en els seus desplaçaments a les explotacions agrícoles i ramaderes amb més eficiència i seguretat”.

A més, Aguirre ha assenyalat que “les oficines comarcals agràries han patit un abandó durant les últimes legislatures, la qual cosa s'ha traduït en falta de dotació de personal, de veterinaris, de mitjans tècnics i fins i tot en el manteniment de les seues instal·lacions”.

I ha afegit que “les oficines comarcals han de recuperar el propòsit per al qual van ser creades i resultar bàsiques per al desenvolupament del món rural, i el seu personal ha d'estar en contacte directe amb els agricultors i ramaders de la seua demarcació per a ajudar-los en el que requerisquen”.

Es tracta de deu vehicles de la marca de SEAT, model Ibiza 1.0 MPI 80 CV Style, adquirits mitjançant contracte basat pel procediment de compra directa, a través de Compra Centralitzada del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública. L'import global ascendix a 176.688,68 euros.

Estos vehicles han sigut adquirits amb la finalitat de substituir els més antics assignats a les diferents oficines comarcals de la Conselleria. Del total de deu, quatre es destinen al servei de la província de València, quatre per a la província d'Alacant i dos per a la província de Castelló.

Galeria d'imatges