Presidència
Acreditacions

El Consell celebra el Dia de la Constitució a la Diputació de Castelló de la Plana

04/12/2023
  • Els fotògrafs hauran d'acreditar-se per a accedir a la Sala d'Actes
  • Els periodistes i televisions seguiran l'acte en una sala annexa

El Consell celebra el Dia de la Constitució, el 6 de desembre a les 11.00 hores, a la Diputació de Castelló de la Plana en un acte en el qual s'entregarà la Distinció per la Defensa dels Drets i Llibertats Constitucionals.

Per motius d'espai, només els fotògrafs podran accedir a la Sala d'Actes de la Diputació on podran fer el seu treball en la tarima habilitada per a eixe fi. Es prega que s'acrediten a través del correu dgrinformatives@gva.es en el qual han d'indicar nom, cognoms i mitjà de comunicació abans del dia 5 de desembre a les 14.00 hores.

L'accés dels fotògrafs a la Sala d'Actes de la Diputació es realitzarà a les 10.45 hores.

La resta de periodistes, redactors i càmeres de televisió seguiran l'acte des d'una sala annexa mitjançant el senyal pool que oferirà À Punt.

Dades del satèl·lit:

6MHZ EUT

EUTELSAT 7B (7° E)

XP DW4

P-18

DVB-S2: 13872H / 11572V

SR 4.800

FEC ¾

URL: https://pool.apuntmedia.es/dia-constitucio

Enguany el Dia de la Constitució se celebra a la Diputació de Castelló de la Plana. El passat 28 de novembre, el Consell modificava l'article 2 i article 4 del Decret 218/2015, amb la finalitat que la celebració del Dia de la Constitució puga realitzar-se en qualsevol municipi de la Comunitat Valenciana. D'esta manera, es manifesta la voluntat del Consell de contribuir a una major vertebració del territori de la Comunitat Valenciana i a una major proximitat de les institucions.