Justícia i Interior

La sala de l’1·1·2 Comunitat Valenciana es reforça a un màxim del 29 % amb motiu del pont festiu de desembre

05/12/2023
La sala de l’1·1·2 Comunitat Valenciana es reforça a un màxim del 29 % amb motiu del pont festiu de desembre
  • Es reforçaran tots els torns compresos entre el dimarts 5 i el diumenge 10
  • L'increment més important del servei es produirà les nits del 5, 6 i 7 de desembre

La sala de recepció de telefonades del telèfon d’Emergències 1·1·2 Comunitat Valenciana es reforçarà a un màxim del 29 % amb motiu del pont festiu de la Constitució i la Immaculada Concepció, per a oferir una atenció més àmplia durant els dies compresos entre el dimarts 5 i el diumenge 10 de desembre.

L’increment més important previst, un 29 %, correspon als operadors de les nits del 5 i 7 de desembre. També es reforcen els coordinadors, que arriben a un increment del 20 % les vesprades del 6 i el 7 de desembre. L’increment mitjà entre tots els torns de la setmana se situa en un 6 %.

Tots els dies d’esta setmana de pont festiu treballaran entre 60 i 67 professionals del servei operatiu, de coordinació i supervisió, que atendran el telèfon d’Emergències durant les 24 hores del dia.

La consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez, ha destacat “la importància de reforçar el personal de sala de l’1·1·2 en esta setmana amb dies festius, davant del possible augment d’emergències per a atendre”.

A més, la titular de Justícia ha fet “una crida a la prudència i a la responsabilitat de la ciutadania, amb la finalitat de reduir riscos en els desplaçaments per carretera o en les activitats en el medi natural, plans freqüents per a estes dates”.

Galeria d'imatges