Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació

El Consell aprova un conveni per a la realització del programa Erasmus+ ‘El llegat de les dones: un projecte per al canvi educatiu i cultural’

05/12/2023
  • L'objectiu d'este conveni és instrumentar una subvenció directa per a la realització de cinc productes didàctics al servei del professorat

El Ple del Consell ha aprovat un conveni entre la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació i l'Agència Nacional Servei Espanyol per a la Internacionalització de l'Educació per a la realització del projecte ‘El llegat de les dones: un projecte per al canvi educatiu i cultural’ del programa Erasmus+.

L'objectiu d'este conveni és instrumentar una subvenció directa per a la realització de cinc productes didàctics al servei del professorat. El primer és un banc de recursos amb activitats didàctiques lligades als continguts educatius normatius amb caràcter transferible. El segon és un catàleg de literatura, de música i d'art, amb biografies i obres per a ser usades en diferents nivells educatius i també per a la gestió cultural. 

El tercer producte didàctic és un curs d'actualització de continguts per a professorat d'educació obligatòria i per a professorat universitari de màsters de secundària. El quart és la transferència al sistema educatiu francés del sistema d'inclusió de referents femenines en els continguts educatius de diverses matèries. Finalment, es realitzaran traduccions dels productes didàctics a cinc idiomes: castellà, valencià, anglés, francés i àrab. 

A través d'este conveni, Erasmus+ aporta a la Generalitat 54.086 euros.