Vicepresidència i Igualtat i Polítiques Inclusives
Festival Dreamhack

L’IVAJ estarà present en el DreamHack d’hivern en la zona ‘offline’ amb jocs de taula

06/12/2023
  • L'edició d'enguany se celebra del 8 al 10 de desembre en Fira València
  • El Carnet Jove oferix un 10 % de descompte en la compra de l'entrada

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) estarà present un any més en l’edició d’hivern del DreamHack, el circuit de festivals ‘gaming’ més important, amb una gran varietat de jocs de taula moderns. L’esdeveniment tindrà lloc del 8 al 10 de desembre en Fira València.

En el marc d’esta col·laboració amb DreamHack, les persones usuàries del Carnet Jove podran obtindre un 10 % de descompte per a l’abonament dels tres dies, l’entrada LAN (seient i taula reservats) i les entrades de dia, a través del web de l’Associació Europea de Carnet Jove (EYCA).

El director general de l’IVAJ, Vicente Ripoll, ha explicat que és un dels esdeveniments de ‘gamers’ més importants del món, que oferix “un espai d’oci alternatiu per a les persones jóvens que busquen una experiència diferent”.

Ripoll ha destacat la importància d’acudir a esta cita i oferir un oci alternatiu amb el qual les persones jóvens “no només es divertixen, sinó que aprenen jugant i es van formant com a persones adultes”.

DreamHack és un espai creat “per a fomentar les habilitats socials i per a treballar valors com la igualtat, la cooperació, l’acceptació de les normes i el respecte mutu entre el públic jove”, ha remarcat.

L’IVAJ disposarà de l’estand ‘Experiència Carnet Jove’, dissenyat especialment amb més de deu taules de joc on podran participar més de 50 persones de manera simultània. Este espai estarà dinamitzat per monitors i monitores i professionals del món dels jocs de taula i educatius.

Jocs i torneig

Entre les opcions de jocs de taula, que podran gaudir els qui acudisquen a este espai de l’IVAJ, es troba Pelusas, Come Nachos o Criaturas de las Sombras.

A més, es realitzaran demostracions de les últimes novetats en jocs de taula i se celebrarà un torneig amb Virus, un joc de cartes divertit i dirigit a la família.

Festival DreamHack

DreamHack València és el lloc de trobada per als ‘gamers’ de tot el món. Un festival de tres dies on les persones que assistisquen podran competir en jocs com Fortnite, League of Legends, Counter-Strike, Clash Royale o StarCraft II, entre altres.

És l’únic festival nacional que engloba la tradició d’una de les LAN Party més importants d’Espanya amb les millors competicions internacionals d’‘esports’ que es poden veure al nostre país.