Presidència

La delegada del Consell a Castelló es reunix amb l'alcalde de Benicarló i visita la Conferència Sant Vicenç de Paül

07/12/2023
La delegada del Consell a Castelló es reunix amb l'alcalde de Benicarló i visita la Conferència Sant Vicenç de Paül
  • Susana Fabregat ha incidit en el compromís del Consell a “donar veu als municipis i a les persones més desfavorides”

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, s'ha reunit amb l'alcalde de Benicarló, Juan Manuel Cerdá, per a conéixer de primera mà les necessitats més urgents d'eixe municipi de la comarca del Baix Maestrat. Després, els dos s'han traslladat a la seu de la Conferència Sant Vicenç de Paül.

Després de la reunió amb l'alcalde, en la qual s'han abordat diferents temes relacionats amb l'àmbit de la cultura, la sanitat i l'educació, Fabregat ha transmés “el compromís del Consell que presidix Carlos Mazón a escometre les inversions necessàries i treballar de manera conjunta per a assegurar el benestar de tots els veïns d'esta localitat del Baix Maestrat”.

Per part seua, l'alcalde de Benicarló ha volgut agrair la labor que realitza la delegada del Consell “recorrent els municipis de la nostra província a través d'una escolta activa i, sobretot, per donar veu a municipis com el de Benicarló que necessiten l'ajuda i cooperació de la Generalitat”.

La delegada del Consell també ha volgut interessar-se per les persones més necessitades del municipi i ha acudit en companyia de l'alcalde a visitar la Conferència Sant Vicenç de Paül. Allí, ha comprovat la generosa labor d'esta associació centenària, que es dedica a l'ajuda espiritual i humanitària.

El president de l'Associació, José Molina, ha volgut destacar “la proximitat, sensibilitat i empatia de la delegada del Consell, així com el seu esforç per acostar les institucions a les persones més desfavorides”.

La Conferència Sant Vicenç de Paül de Benicarló funciona de manera ininterrompuda des de fa 163 anys.

Galeria d'imatges