Presidència

La Ciutat de les Arts i les Ciències convida el públic a participar en l'encesa especial de Nadal

11/12/2023
La Ciutat de les Arts i les Ciències convida el públic a participar en l'encesa especial de Nadal
  • El dimecres 13 de desembre a les 18.30 hores s'il·luminarà l'arbre de més d'11 metres d'altura instal·lat entre el Museu de les Ciències i l'Hemisfèric 
  • El públic assistent podrà participar en activitats i tallers gratuïts en el mercat de Nadal situat al passeig d'Arcbotants
     

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha preparat una encesa especial de Nadal que tindrà lloc dimecres que ve 13 de desembre a les 18.30 hores, moment en el qual s'il·luminarà l'arbre instal·lat al passeig al mateix temps que la resta d'elements nadalencs, com ara els detalls en els accessos, llums i estreles a l'Umbracle, Museu de les Ciències i Hemisfèric. Serà un esdeveniment obert a tot el públic que es puga acostar fins al passeig entre el Museu de les Ciències i l'Hemisfèric i participar així en un emocionant compte arrere per a il·luminar l'arbre de Nadal. 

També s'inaugurarà al passeig d'Arcbotants de la Ciutat de les Arts i les Ciències el tradicional mercat ambulant nadalenc amb més de 50 llocs d'artesania típica amb activitats i tallers infantils, juntament amb una àmplia oferta gastronòmica. 

Des de les 18 hores i fins a les 19.30 hores, el mercat de Nadal rebrà la visita de coneguts personatges nadalencs i se celebraran diferents activitats infantils gratuïtes, com ara tallers d'elaboració de pastes nadalenques i de pintura de boles decoratives. L'accés al trenet i carrusel transsiberià també serà gratuït, entre moltes altres propostes per a públic familiar.  A més, se celebrarà un concert a l'aire lliure interpretat per l'escola Canta’m.

Galeria d'imatges