Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació

El Consell autoritza la creació del CEIP número 14 de Torrevieja

14/12/2023
  • El nou centre docent inclou huit unitats d'Educació Infantil i dotze unitats d'Educació Primària

El Ple del Consell ha autoritzat la creació del col·legi d'Educació Infantil i Primària número 14 de Torrevieja, que inclourà huit unitats d'Educació Infantil (dos de primer cicle i sis de segon cicle) i dotze unitats d'Educació Primària.

El nou centre es crea per desglossament del CEIP Inmaculada Concepción de la mateixa localitat, i tindrà una capacitat de 36 places per a Educació Infantil de primer cicle i de 150 places per a Educació Infantil de segon cicle, així com de 300 places per a Educació Primària. 

El CEIP número 14 iniciarà les seues activitats este mateix curs, i comptarà amb 10 docents d'Educació Infantil, 11 d'Educació Primària, 2 d'Educació Primària d'Anglés, 2 d'Educació Física, 1 de Música, 1 de Pedagogia Terapèutica, 1 d'Audició i Llenguatge i 1 d'Orientació Educativa.

La posada en funcionament i el manteniment durant el curs escolar 2023-2024 de les unitats de primer cicle d'Educació Infantil d'este centre serà finançada pel Pla de recuperació, transformació i resiliència, component 21, modernització i digitalització del sistema educatiu, inclosa l'Educació Primerenca de 0-3 anys. 

Es tracta d'un pla del Ministeri d'Educació i Formació Professional, d'impuls a l'escolarització en el primer cicle d'Educació Infantil, amb noves places de titularitat pública i amb càrrec al Mecanisme de Recuperació i Resiliència (MRR), finançat per la Unió Europea – Next Generation EU.

El nou centre educatiu està situat al carrer de los Jazmines, 4, de Torrevieja.