Presidència

L'Hemisfèric inicia este dissabte el cicle ‘Vesprades de Pixar’ amb la pel·lícula ‘Toy Story 3D’

14/12/2023
  • Els dissabtes a les 18 hores, fins al 23 de març de 2024, l'Hemisfèric recorre la història de Pixar amb algunes de les seues millors pel·lícules des de la primera producció de 1995 fins a Coco (2017) 

L'Hemisfèric inicia este dissabte 16 de desembre el cicle ‘Vesprades de Pixar’ amb la pel·lícula Toy Story 3D, la primera producció d'animació realitzada per complet amb ordinador amb la qual la famosa companyia va revolucionar el cinema animat en 1995. Este cicle dedicat a Pixar, que coincidix amb l'exposició ‘La ciència de Pixar’ que es pot visitar en el Museu de les Ciències, continuarà tots els dissabtes a les 18 hores fins al 23 de març de 2024. 

La història de la vida secreta dels joguets d'Andy es podrà gaudir en la pantalla de l'Hemisfèric el dissabte 16 de desembre i en format 3D. Woody, Buzz i els seus amics estrenen amb Toy Story 3D este programa especial que seguix el dissabte 23 de desembre amb Bestioles: una aventura en miniatura una de les pel·lícules més entretingudes de Pixar protagonitzada per la intel·ligent formiga protagonista, Flic, que busca aliats per a combatre l'amenaça dels saltamartins. 

El dissabte 30 de desembre arribarà el torn de Toy Story 2 en la qual és Buzz Lightyear el que ha de rescatar Woody amb ajuda dels seus amics. Monstres SA, nom de l'empresa amb una curiosa plantilla que complix la seua missió a través de portes màgiques, és la pel·lícula que es projectarà el dissabte 6 de gener amb personatges tan memorables com Mike Wazowski, el gegant blau Sully i l'adorable Boo. 

 Amb Buscant Nemo, programada el dissabte 13 de gener, el públic podrà realitzar de nou eixe viatge per la mar juntament amb Marlin i Dory mentre coneix multitud de personatges inoblidables. El dissabte 20 de gener es projectarà la pel·lícula que relata com és la vida d'una família de superherois. Dirigida per Brad Bird, Els Increïbles va aconseguir dos premis Oscar en 2005, el de millors efectes sonors i el de millor llargmetratge d'animació. 

El dissabte 27 de gener serà Ratatouille la que emocione l'espectador, amb eixos plans des de les clavegueres fins a les teulades de París, seguint la història de Remy, la rata que vol ser xef i que demostra que si hi ha talent és igual el teu origen.

La ciència-ficció arribarà amb Wall-E el dissabte 3 de febrer. L'Hemisfèric oferix així l'oportunitat de veure en la seua pantalla eixa primera mitja hora sense diàleg d'una obra mestra, amb un dels millors besos de Pixar i un poderós crit d'atenció a favor de la conservació del planeta. Com les dos anteriors, també va guanyar l'Oscar en la categoria de pel·lícula d'animació. 

El dissabte 10 de febrer serà Up la pel·lícula que es projectarà a les 18 hores a l'Hemisfèric i la història d'amor de la qual tornarà a commoure l'espectador al cap de pocs minuts d'asseure's en la butaca. L'aventura trepidant del venedor de globus Carl de 78 anys i el xiquet Russell està plena de sorpreses i escenaris únics recreats detalladament així com personatges tan destacables com el gos parlador Dug. 

El cicle ‘Vesprades de Pixar’ continuarà el 17 de febrer amb Toy Story 3, el  24 de febrer amb Brave, el 2 de març amb la preqüela Monstres University, el 9 de març amb la complexa i divertida A l'inrevés, el 16 de març amb Buscant Dory i finalitzarà el 23 de març amb l'emocionant Coco, que va guanyar en Oscar a la millor pel·lícula d'animació i a la millor cançó amb Recuérdame.  

Galeria d'imatges