Presidència

La Ciutat de les Arts i les Ciències convoca l'onzena edició del concurs ‘Cristal·lització a l'escola’

18/12/2023
La Ciutat de les Arts i les Ciències convoca l'onzena edició del concurs ‘Cristal·lització a l'escola’
  • El termini d'inscripció de treballs finalitza el 26 de gener de 2024

La Ciutat de les Arts i les Ciències i la Universitat Jaume I col·laboren per onzé any consecutiu en l'organització del concurs 'Cristal·lització a l'escola', dirigit a estudiants de segon cicle de Secundària i Batxillerat, als qui se'ls proposa realitzar experiments de creixement de cristalls en els seus centres escolars, que després presentaran en una fira científica en el Museu de les Ciències. El termini d'inscripció de treballs finalitza el pròxim 26 de gener de 2024. La final es realitzarà el 3 de maig de 2024 al carrer Major del Museu de les Ciències i el lliurament de premis, eixe mateix dia a l'Auditori Santiago Grisolía del Museu. 

‘Cristal·lització a l'escola’ està dissenyat per a descobrir a l'alumnat la cristal·lografia d'una manera original i divertida, de manera que hi participen a mode de congrés científic d'acord amb els elements del mètode científic: des de la investigació en el laboratori fins a la presentació de resultats en una fira científica competitiva.  

L'objectiu principal d'esta iniciativa és destacar la importància que té el món dels cristalls en la societat actual i, sobretot, fomentar l'estudi, el treball sistemàtic, el pensament racional i la comunicació entre els joves estudiants, i per a fer-ho s'empren experiments atractius de cristal·lització.

Galeria d'imatges